Vitamin C rosehip... 1st try

salam ramadhan semua..sedar x sedar hari ini dh masuk 7 hari kita asa umat islam berpuasa
salam Ramadhan untuk semua
obses nk makan vitamin c untuk raya sbd nk cantik lawa.
huhuu...untuk diri sendiri bukan org lain
sbd nk lawa..haahhahahah sebab perempuan nok...so kene jaga semua nok...
sbd x lawa la nak kene lawa....hahhaha
 
VITAMIN C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit seluruh badan.
Hanya makan sehari 1 biji ( ambil 30 minit selepas sarapan/lunch or dinner ) dalam masa 1-4 minggu kesannya kulit semakin cantik,tiada cela,jerawat mula mengecut,parut-parut jerawat,jerawat di belakang badan juga turut hilang.


Vitamin C yang terbaik, saya syorkan anda cuba Vitamin C 1000 dari GNC ni,  ia digabungkan bersama Citrus Bioflavonoids Complex yang memberi kesan penyerapan lebih baik dan pengekalan yang lebih lama dalam tubuh. 



CARA MAKAN :

Makan 1 biji sehari iaitu Pagi Selepas makan.
dos sebiji;
1000 mg
vitamin c (ascorbic acid) , rose hips powder, citrus bioflavonoids Complex

SUITABLE FOR VEGETARIAN:-NO ADDED - Sugar, Artificial Colors, Artificial Flavors, Preservatives, Sodium, Wheat, Gluten, Soy, Yeast

KELEBIHAN VITAMIN C 
Sangat baik untuk :
- Menghilangkan parut jerawat
- Melicinkan kulit
- Mengecutkan jerawat
- Mencerahkan kulit
- Kulit nampak glowing
- Mengatasi masalah kulit kering
- Mengatasi masalah bibir merekah
- Mengatasi masalah kulit
- Melembapkan kulit
- Menegangkan kulit

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin


Selain itu, ia juga membantu untuk : 
- Menghilangkan demam selsema
- Mengatasi masalah resdung
- Sesuai untuk lelaki dan perempuan ( termasuk perempuan mengandung) 

* Untuk perempuan mengandung, ia dapat membantu untuk menambahkan susu badan di samping melembabkan kulit
ADA KELULUSAN DARI KKM :)

Kenapa GNC Vitamin C 1000mg (TIMED RELEASE) ni bagus??
Tak seperti kebanyakkan Vitamin C yang anda boleh beli dengan harga yang amat murah.
 GNC Vitamin C ni memang berkualiti sebab…
-Tidak gula, Takde kanji , Tiada Pewarna Tambahan, Tiada Perasa Tambahan ,Free Sodium, Tiada TEPUNG , Tiada jagung , Tidak mengandungi produk tenusu , Tidak mengandungi yis.

Very special yea! Suitable for VEGETARIAN! *Have to keep in fridge.

Pengambilan L-Glutathione perlu diamalkan bersama Vitamin C untuk kesan yang lebih baik.

Vitamin C yang mana satu patut saya beli? APA BEZANYA SLOW RELEASED & BUFFERED??
Soalan ni selalu diajukan oleh mereka yang begitu teliti sewaktu nak membeli Vitamin C.
BUFFERED Vitamin C bermaksud, non-acidic. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastric yang serius. 

SLOW RELEASED/TIMED RELEASE pula bermaksud,kandungan  Vitamin C diserap perlahan-lahan kedalam tubuh dalam jangka masa 4-6jam. Jadi, kalau nak memilih Vitamin C, pilihlah SLOW RELEASED/TIMED RELEASE kerana tubuh kita hanya memerlukan beberapa mg sahaja dalam satu-satu masa. Maka, slow released ni membantu dos Vitamin C yang kita ambil diserap perlahan-lahan, bukannya sekaligus (merugikan, sebab Vitamin C berlebihan hanya akan dikumuh melalui urin).


*Bagi mereka yang sukar mendapatkan Vitamin C yang berkualiti, saya ada jual Vitamin C GNC 1000mg (TIMED RELEASE) ni pada harga RM57.90/sebotol
setiap botol ada 90tablets ( 3 Bulan).  
~~~HOT SELLING VITAMIN C 1000MG~~~

***1biji bersamaan 1000 mg = 14 biji buah sunquick

***Vitamin c adalah vitamin yang paling popular yang biasa dimakan untuk mengelakkan selsema dan tahukah anda bahawa vitamin c juga banyak kebaikan dan kelebihan lain kpd kesihatan kita...

~ memberi effect kulit yang sekata,cerah dan lembab( kulit muka n badan cerah sekata..nanti xde la muka cerah tapi tangan xberapa nk cerah)

~ sesuai untuk ibu mengandung

~ untuk merawat jerawat di wajah dan badan

~ menguatkan gusi dan gigi..




APA VITAMIN C BOLEH LAKUKAN UNTUK ANDA?
Kulit dan Kulit Muka - Fungsi Vitamin C yang terkenal adalah rumusan kolagen iaitu bahan protein yang mengikat sel-sel. Ia penting bagi pembaikan semula dan pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, tulang dan gigi. Vitamin C mempercepatkan pemulihan luka, melecur dan gusi berdarah. Penyembuhan selepasa pembedahan adalah lebih cepat dengan pengambilan Vitamin C yang tinggi.

Antioksidan - Vitamin C merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempunyai kesan anti penuaan. Ia amat berguna bagi menentang jangkitan, menghalang serangan virus dan bakteria, mengurangkan kesan alergi. Bagi perokok Vitamin C menghapuskan keracunan nikotin.

Tindakan Kardiovaskular - Vitamin C mengurangkan pembekuan darah dan menolong menurunkan kolesterol dalam darah. Ia juga menolong menyerap zat besi dan meningkatkan hemoglobin dalam darah.

VITAMIN C BERFAEDAH UNTUK :

* Memperbaiki kesihatan kulit muka.
* Ekzema, dermatitis, masalah kulit.
* Batuk, demam selsema, jangkitan.
* Warga tua.
* Mereka yang mengambil antibiotik dan menjalani perubatan.
* Wanita yang mengambil pil perancang.
* Perokok dan mereka yang mengambil alkohol.
* Pesakit kencing manis.
* Pembentukan gigi,tulang,tisu bawah kulit dan rawan yang sihat.
* Mengekalkan sistem imunisasi badan yang kuat
* Mencegah barah & penyakit kronik yang lain

15 Komen Korang:

syarifah berkata...

Mcm mane nk order?...boleh bgi detail 0182169419 syarifah

Tanpa Nama berkata...

nk oder mcmane ye? detail utk sy jgk 0187001659 atie

Tanpa Nama berkata...

Interested.
Mcm mne nk contact u? My number 017-4430097

Ku siti aishah Ku Mohamad berkata...

Saya nak Oder sebotol.....tolong Email siti.myetska@hotmail.com tks

aenn berkata...

Hisaya nk sis. Whtsapp saya 0172541422 :)

Tanpa Nama berkata...

hello, saya nak order, boleh email saya di yellow_shasha@yahoo.co.uk. thank you. :)

Tanpa Nama berkata...

hello, saya nak order, boleh email saya di yellow_shasha@yahoo.co.uk. thank you. :)

Tanpa Nama berkata...

Whatsapp dear 0163157052

sha amira berkata...

Hye sis..blh tlg whatsapp sy x?no sis xda pun..0174779638(sha)

dhea hashim berkata...

hai sisi.. sy berminat la.. whatsapp sy.. 0127459350

Tanpa Nama berkata...

Nk order mcm mane ??

Tanpa Nama berkata...

vit ni ade rosehip tk???

Ryna Syafeeya berkata...

U,klu mkn 2kali 1hari boleh x?

Eyraa Sabri berkata...

Kak , whats app saya pleaseeeee :') i wanna make order ASAP .
0172602435

Tanpa Nama berkata...

Tumpang tanye..vitamin c rose hips ni ada x kesan2 sampingannye..??

Catat Ulasan

Vitamin C rosehip... 1st try

Rabu, 17 Julai 2013

salam ramadhan semua..sedar x sedar hari ini dh masuk 7 hari kita asa umat islam berpuasa
salam Ramadhan untuk semua
obses nk makan vitamin c untuk raya sbd nk cantik lawa.
huhuu...untuk diri sendiri bukan org lain
sbd nk lawa..haahhahahah sebab perempuan nok...so kene jaga semua nok...
sbd x lawa la nak kene lawa....hahhaha
 
VITAMIN C mampu mencerahkan kulit wajah serta mencantikkan kulit seluruh badan.
Hanya makan sehari 1 biji ( ambil 30 minit selepas sarapan/lunch or dinner ) dalam masa 1-4 minggu kesannya kulit semakin cantik,tiada cela,jerawat mula mengecut,parut-parut jerawat,jerawat di belakang badan juga turut hilang.


Vitamin C yang terbaik, saya syorkan anda cuba Vitamin C 1000 dari GNC ni,  ia digabungkan bersama Citrus Bioflavonoids Complex yang memberi kesan penyerapan lebih baik dan pengekalan yang lebih lama dalam tubuh. 



CARA MAKAN :

Makan 1 biji sehari iaitu Pagi Selepas makan.
dos sebiji;
1000 mg
vitamin c (ascorbic acid) , rose hips powder, citrus bioflavonoids Complex

SUITABLE FOR VEGETARIAN:-NO ADDED - Sugar, Artificial Colors, Artificial Flavors, Preservatives, Sodium, Wheat, Gluten, Soy, Yeast

KELEBIHAN VITAMIN C 
Sangat baik untuk :
- Menghilangkan parut jerawat
- Melicinkan kulit
- Mengecutkan jerawat
- Mencerahkan kulit
- Kulit nampak glowing
- Mengatasi masalah kulit kering
- Mengatasi masalah bibir merekah
- Mengatasi masalah kulit
- Melembapkan kulit
- Menegangkan kulit

Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

1) Meningkatkan tahap imune system
2) Mengurangkan Gejala Selsema
3) mempercepatkan pemulihan luka
4) sihatkan gusi
5) merawat asma dan elergi
6) elakan dari cataract
7) elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
8) bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin


Selain itu, ia juga membantu untuk : 
- Menghilangkan demam selsema
- Mengatasi masalah resdung
- Sesuai untuk lelaki dan perempuan ( termasuk perempuan mengandung) 

* Untuk perempuan mengandung, ia dapat membantu untuk menambahkan susu badan di samping melembabkan kulit
ADA KELULUSAN DARI KKM :)

Kenapa GNC Vitamin C 1000mg (TIMED RELEASE) ni bagus??
Tak seperti kebanyakkan Vitamin C yang anda boleh beli dengan harga yang amat murah.
 GNC Vitamin C ni memang berkualiti sebab…
-Tidak gula, Takde kanji , Tiada Pewarna Tambahan, Tiada Perasa Tambahan ,Free Sodium, Tiada TEPUNG , Tiada jagung , Tidak mengandungi produk tenusu , Tidak mengandungi yis.

Very special yea! Suitable for VEGETARIAN! *Have to keep in fridge.

Pengambilan L-Glutathione perlu diamalkan bersama Vitamin C untuk kesan yang lebih baik.

Vitamin C yang mana satu patut saya beli? APA BEZANYA SLOW RELEASED & BUFFERED??
Soalan ni selalu diajukan oleh mereka yang begitu teliti sewaktu nak membeli Vitamin C.
BUFFERED Vitamin C bermaksud, non-acidic. Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah gastric yang serius. 

SLOW RELEASED/TIMED RELEASE pula bermaksud,kandungan  Vitamin C diserap perlahan-lahan kedalam tubuh dalam jangka masa 4-6jam. Jadi, kalau nak memilih Vitamin C, pilihlah SLOW RELEASED/TIMED RELEASE kerana tubuh kita hanya memerlukan beberapa mg sahaja dalam satu-satu masa. Maka, slow released ni membantu dos Vitamin C yang kita ambil diserap perlahan-lahan, bukannya sekaligus (merugikan, sebab Vitamin C berlebihan hanya akan dikumuh melalui urin).


*Bagi mereka yang sukar mendapatkan Vitamin C yang berkualiti, saya ada jual Vitamin C GNC 1000mg (TIMED RELEASE) ni pada harga RM57.90/sebotol
setiap botol ada 90tablets ( 3 Bulan).  
~~~HOT SELLING VITAMIN C 1000MG~~~

***1biji bersamaan 1000 mg = 14 biji buah sunquick

***Vitamin c adalah vitamin yang paling popular yang biasa dimakan untuk mengelakkan selsema dan tahukah anda bahawa vitamin c juga banyak kebaikan dan kelebihan lain kpd kesihatan kita...

~ memberi effect kulit yang sekata,cerah dan lembab( kulit muka n badan cerah sekata..nanti xde la muka cerah tapi tangan xberapa nk cerah)

~ sesuai untuk ibu mengandung

~ untuk merawat jerawat di wajah dan badan

~ menguatkan gusi dan gigi..




APA VITAMIN C BOLEH LAKUKAN UNTUK ANDA?
Kulit dan Kulit Muka - Fungsi Vitamin C yang terkenal adalah rumusan kolagen iaitu bahan protein yang mengikat sel-sel. Ia penting bagi pembaikan semula dan pertumbuhan tisu, sel, gusi, pembuluh darah, tulang dan gigi. Vitamin C mempercepatkan pemulihan luka, melecur dan gusi berdarah. Penyembuhan selepasa pembedahan adalah lebih cepat dengan pengambilan Vitamin C yang tinggi.

Antioksidan - Vitamin C merupakan antioksidan yang menolong mengeluarkan toksin dalam darah dan mempunyai kesan anti penuaan. Ia amat berguna bagi menentang jangkitan, menghalang serangan virus dan bakteria, mengurangkan kesan alergi. Bagi perokok Vitamin C menghapuskan keracunan nikotin.

Tindakan Kardiovaskular - Vitamin C mengurangkan pembekuan darah dan menolong menurunkan kolesterol dalam darah. Ia juga menolong menyerap zat besi dan meningkatkan hemoglobin dalam darah.

VITAMIN C BERFAEDAH UNTUK :

* Memperbaiki kesihatan kulit muka.
* Ekzema, dermatitis, masalah kulit.
* Batuk, demam selsema, jangkitan.
* Warga tua.
* Mereka yang mengambil antibiotik dan menjalani perubatan.
* Wanita yang mengambil pil perancang.
* Perokok dan mereka yang mengambil alkohol.
* Pesakit kencing manis.
* Pembentukan gigi,tulang,tisu bawah kulit dan rawan yang sihat.
* Mengekalkan sistem imunisasi badan yang kuat
* Mencegah barah & penyakit kronik yang lain

15 comments:

syarifah berkata...

Mcm mane nk order?...boleh bgi detail 0182169419 syarifah

Tanpa Nama berkata...

nk oder mcmane ye? detail utk sy jgk 0187001659 atie

Tanpa Nama berkata...

Interested.
Mcm mne nk contact u? My number 017-4430097

Ku siti aishah Ku Mohamad berkata...

Saya nak Oder sebotol.....tolong Email siti.myetska@hotmail.com tks

aenn berkata...

Hisaya nk sis. Whtsapp saya 0172541422 :)

Tanpa Nama berkata...

hello, saya nak order, boleh email saya di yellow_shasha@yahoo.co.uk. thank you. :)

Tanpa Nama berkata...

hello, saya nak order, boleh email saya di yellow_shasha@yahoo.co.uk. thank you. :)

Tanpa Nama berkata...

Whatsapp dear 0163157052

sha amira berkata...

Hye sis..blh tlg whatsapp sy x?no sis xda pun..0174779638(sha)

dhea hashim berkata...

hai sisi.. sy berminat la.. whatsapp sy.. 0127459350

Tanpa Nama berkata...

Nk order mcm mane ??

Tanpa Nama berkata...

vit ni ade rosehip tk???

Ryna Syafeeya berkata...

U,klu mkn 2kali 1hari boleh x?

Eyraa Sabri berkata...

Kak , whats app saya pleaseeeee :') i wanna make order ASAP .
0172602435

Tanpa Nama berkata...

Tumpang tanye..vitamin c rose hips ni ada x kesan2 sampingannye..??

.

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com
Sponsored by Free Web Space